Ξεκινάει από εσένα
Διατηρούμε το οικοσύστημα μέσω της κυκλικής οικονομίας. Ανακυκλώνω, Επαναχρησιμοποιώ, Εξοικονομώ
Slide 2
Slide 3
Slide 4
previous arrow
next arrow
Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες!

Ποιοι είμαστε

Από το 2002 στην ιδιόκτητη έκταση 50 στρεμμάτων, πλήρως εναρμονισμένη σε περιβαλλοντικά πρότυπα στην Εφύρα Ηλείας, με γνώμονα την ευαισθησία μας για το περιβάλλον, καινοτομούμε και δημιουργούμε επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα πλήρως συνυφασμένα στα πρότυπα της Κυκλικής Οικονομίας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Τι προσφέρουμε...Παραγωγή Οργανικών Εδαφοβελτιωτικών

Παραγωγή Οργανοχημικών Λιπασμάτων

Συλλογή Οργανικών Αποβλήτων
Διαχείριση Οργανικών Αποβλήτων

Μεταφορά Μη Επικίνδυνων Αποβλήτων

Αποθήκευση Μη Επικίνδυνων Αποβλήτων

Τι γνωρίζεις για την Κυκλική Οικονομία ?

Μάθε περισσότερα σήμερα!

Περισσότερα...

Ενδεικτικά Έργα

Δείτε παρακάτω ενδεικτικά έργα που έχει υλοποιήσει η εταιρεία σε μεγάλους πελάτες.  • All
  • Compost
  • εγκαταστάσεις
  • λίπασμα

Τι συλλέγουμε

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Διαχειριστών Μη επικίνδυνων αποβλήτων και στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων ως μονάδα Παραλαβής, Επεξεργασίας και Αποθήκευσης Αποβλήτων.  • icon Φυτικά υπολέιμματα
  • icon Οργανικά απόβλητα
  • icon Βιομηχανικά απόβλητα


Φυτικά υπολείματα

Τα φυτικά υπολείμματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες στερεών μη επικίνδυνων απόβλητων, στα φυτικά απόβλητα που παράγονται από τις γεωργικές ή δασοκομικές δραστηριότητες και στα φυτικά απόβλητα που παράγονται από τις δημοτικές δραστηριότητες. Σε όλες τις περιπτώσεις, για την συλλογή και μεταφορά τους απαιτείται άδεια συλλογής και μεταφοράς χρησιμοποιώντας κατάλληλα οχήματα, μηχανήματα και εξοπλισμό.

Περισσότερα...Οργανικά απόβλητα

Οργανικά ή βιοαποδόμησιμα απόβλητα είναι αυτά που σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα δύναται να αποδομούνται από μικροοργανισμούς και άλλα έμβια όντα. Βιοαποδομήσιμα απόβλητα είναι τα πράσινα απόβλητα κήπων και πάρκων, τα υπολείμματα τροφών και τα βιοαποικοδομήσιμα πλαστικά. Ανήκουν στα αστικά στερεά απόβλητα, ωστόσο, η ανωτέρω ιδιαιτερότητά τους καθιστά απαραίτητη την ιδιαίτερη διαχείριση και αξιοποίησή τους.

Περισσότερα...Βιομηχανικά απόβλητα

Απόβλητα βιομηχανιών νοούνται τα βιοαπόβλητα που προέρχονται από τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, εξαιρουμένων των παραπροϊόντων της παραγωγής τροφίμων που δεν μετατρέπονται ποτέ σε απόβλητα.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους (Κοινωνικά Δίκτυα) ή παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.Κοινωνικά Δίκτυα


Τηλέφωνο / e-Mail:
(+30) 6936-981984
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση:
Περιοχή Μαύρη Λίμνη
Τ.Κ. 27069, Εφύρα, Ηλείας

Θέλετε να δείτε περισσότερα προϊόντα της εταιρείας ?